Zemāk redzamajā video ir redzama atšķirība video ierakstam ar dažādiem kadru skaita režīmiem.
 
25k/s (fps - frames per second no angļu val.) - ir maksimālais kadru ātrums PAL sistēmas kamerām. Šādā video ierakstā kadri nomainas tik ātri, ka cilvēka acs nespēj tam izsekot un video rādas plūstošs. Arī 12k/s video ierakstam raustīgums nav būtiski pamanāms, taču tas būs redzams ierakstam ar zemāk kā 12.5k/s.
30k/s (fps - frames per second no angļu val.) - ir maksimālais kadru ātrums NTSC sistēmas kamerām. NTSC standarta kameras pamātā Eiropā nav izplatītas.
 
Variējot ar kadru skaitu sekundē ir iespējams ietaupīt atmiņas vietu cietajā diskā tādejādi ierakstot ilgāku laiku, taču jāņem vērā, ka jo mazāks kadru skaits sekundē, jo saraustītāks būs video ieraksts. Ja ntiek novērots objekts, kur ir ātra kustība, piemēram, ieejas durvis, tas pat var gadīties, ka kāds paliek nepamanīts vai tikai daļēji pamanīts.
.



.
Video ir paredzēts informatīvam nolūkam. Video ir fiksēti paraugi ierakstam NTSC standartā, kas nodrošina ierakstu līdz 30 kadriem sekundē. Eiropā tiek izmantotas kameras kameras PAL standartā, kas nodrošina līdz 25 kadriem sekundē. 

NTSC: 30k/s, 15k/s, 10k/s, 7,5k/s, 5k/s, 1k/s, ir aptuveni līdzvērtīgi

PAL:    25k/s, 12,5k/s, 6,25k/s, 5k/s, 2,5k/s, 1k/s.